In Maart 2012 zijn we met Hies en Willem drie weken naar Florida geweest. Het was een geweldige vakantie, met drie weken bijna alleen maar mooi weer,  zo rond de 30 graden.

We zijn geland in Miami en zijn in de eerste week via Key West en de Everglades naar Davenport gereden. In Davenport hebben we twee weken in een heerlijke villa van Tom en Anita gezeten, de Waterlilly

Hies heeft bijna elke ochtend een heerlijk ontbijtje gemaakt, daar kon Sizzler niet tegen op!!  Dat mag even gezegd worden!!

Verder hebben we van alles gedaan. Op de keys hebben we gesnorkeld en zijn we verbaasd geweest over de leguanen die elke keer aan het zwembad kwamen. In de Everglades hebben we veel vogels en alies gezien. Ook hebben we kustplaatsen aangedaan waar we schelpen hebben gezocht en waar we regelmatig dolfijnen voorbij zagen komen. We zijn naar het kennedy space centrum geweest, we hebben een bobcat en Manatees gezien op Merrith Island. Ook het kanovaren in Alexander springs mocht niet ontbreken. Heerlijk geshopt, ook belangrijk. Natuurlijk ook lekker van de zon genoten..... Heel veel moois dus....o ja laten we Seaworld zeker niet vergeten!

Ook zonder de Disney parken is er heel veel te doen in Florida, en de natuur is echt prachtig daar!

Ik hoop dat jullie net zo van het verslag genieten als wij van de vakantie hebben gedaan!!

Veel plezier met lezen en foto’s kijken, en natuurlijk vinden we het leuk als je een berichtje achterlaat in ons gastenboek. Wil je informatie over iets kan je ook altijd mailen.